МОФТ
Международное объединение Форекс трейдеров

Статистика

Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость | RSS


Любов L♥ve Liebe <3


П`ятниця, 29.03.2024, 15:59
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: lovely  
Форум » Тестовый раздел » Афоризми та цитати про любов » Розрив стосунків. Як його пережити?
Розрив стосунків. Як його пережити?
PortugalДата: Понеділок, 08.02.2010, 22:31 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Стосунки між людьми на стільки багатопланові і непередбачливі, що ніколи не можна із стовідсотковою впевненістю стверджувати чим вони закінчаться. Доволі часто буває, що двоє людей закохуються один в одного з такою силою, що здається, ніби їхнє кохання не закінчиться, буде вічним, а стосунки залишаться щасливими назавжди.

На жаль, іноді настає момент, коли цим людям з різних причин необхідно розірвати своє спілкування. Для багатьох – це є випробування. Ще гірше тим, у кого почуття ще живі і він вимушених змиритися із втратою партнера. Звичайно, у таких випадках єдине, що відчуває вже колишня половинка кохання – це страждання. Людина почувається самотньою, їй не вистачає партнера, на душі порожнеча, печаль і відчай.

Як боротися із таким станом, адже зараз здається, що так буде завжди? Якщо час лікує всі рани, то як багато часу потрібно для того, щоб подолати психологічні наслідки розриву стосунків? Що треба робити, щоб полегшити собі життя у такий період?

Звичайно, для того, щоб душевні рани загоїлися, треба прожити певний період часу. Для кожного це різний проміжок: від кількох місяців до років. Чим триваліші були ваші стосунки і чим рідніша була для вас кохана людина, тим важче і довше ви будете її забувати. Практика показує, що в середньому за рік чи два кожна людина справляється із вантажем, який падає на неї в зв’язку з розривом стосунків із коханим. Для полегшення ситуації і прискорення відновлюючого періоду я раджу вам дотримуватись декількох правил.

Найважче у розриві – це перший період, коли ви задихаєтесь від того, що близької людини немає поряд. Найважливіше тепер – прийняти ситуацію, зрозуміти, що так сталося (вас залишили) і не сумніватися у правильності свого вибору (ви залишили партнера з об’єктивних причин). Під час цього періоду, який, як правило, триває від кількох тижнів до одного-двох місяців, ви будете відчувати себе самотнім, страждати від гострого душевного болю, намагатися переконати себе, що вже не зможете бути щасливим, що такий психологічний стан ніколи не закінчиться.

Зараз вам треба звернути увагу на наступне:

Ø Якщо вам хочеться плакати, то не зупиняйте себе. Необхідно виплакати горе, інакше ви ризикуєте, що цей період затягнеться.

Ø Намагайтеся не залишатися надовго на самоті і викликати у собі ще глибші страждання. Заплануйте як можна більше зустрічей, походів із дому, аби мати можливість відволіктися від сумних думок. Для того, щоб спогади не дуже псували вам настрій, намагайтесь не спілкуватися з партнером, сховайте всі його фотографії, не дзвоніть по телефону.

Ø Потурбуйтесь про свій зовнішній вигляд, здоров’я. Не варто закриватися від оточуючих маскою байдужості, відвідуйте спортзал, змініть імідж. Бажано, щоб ви зрозуміли, що надмірне вживання алкоголю, куріння не полегшить страждань, а приведе до залежності.

Коли ви відчуєте, що гострота болю минула, що ви вже почуваєте себе без партнера краще, не плачете щодня, навіть можете собі дозволити повеселитися, звернути увагу на деякі позитивні аспекти, то ви минули кризу розриву і переживаєте другий період.

Тепер ви вже починаєте розуміти, що життя без втраченої близької людини можливе, у вас є майбутнє і воно може бути щасливим. Зараз ви тверезо дивитесь на причини вашого розриву, свідомо аналізуєте ситуацію, яка привела до цього. Цей період може тривати кілька місяців, максимум півроку.

Якщо ви пережили і цей етап, то ви знаходитесь на стадії „оживлення”. У цій ситуації, яка може тривати від шести місяців до року, ви вже зможете заводити нові романи, спілкуватись з колишнім партнером. Тепер ви чітко дивитесь у майбутнє, плануєте своє нове життя. Буває, що інколи вам навіється ностальгія по втраченому, проте ви вже не будете відчувати біль, а сум скоро минається. Це означає, що ви пережили свою трагедію, що життя продовжується.

І, нарешті, вже після цього періоду, ви зможете остаточно зцілитися. Після проходження всіх періодів, ви вже можете дозволити собі кохати когось іншого, відчувати себе коханим. Ваше самопочуття чудове, а зовнішній вигляд говорить про те, що ви готові бути щасливим знову.

Для того, щоб пережити всі ці стадії потрібен певний час. Щоб полегшити собі страждання, ви повинні свідомо працювати над собою, вірити в те, що життя продовжується у будь-якому випадку. Головне, ви повинні знати, що колись біль і душевні муки закінчаться, а ви знову матимете можливість комусь сказати: „Кохаю”.[color=red]

Сообщение отредактировал Portugal - Понеділок, 08.02.2010, 22:32
 
Форум » Тестовый раздел » Афоризми та цитати про любов » Розрив стосунків. Як його пережити?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Меню сайту

Міні-чат
200

L♥VE MUSIC

Друзі сайту

Персональний сайт Смолярчук І.О. © 2024 $Smoliarchuk I.O$