МОФТ
Международное объединение Форекс трейдеров

Статистика

Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость | RSS


Любов L♥ve Liebe <3


П`ятниця, 29.03.2024, 11:01
Головна » 2009 » Квітень » 9 » Любов і покарання. Історії, які не перестають дивувати
23:36
Любов і покарання. Історії, які не перестають дивувати

Любов не визнає ні осудів, ні заборон, їй не страшні ніякі перешкоди. Напевно, кожен з нас відчув силу кохання, але здійснювати подвиги чи зносити осуд заради почуттів готові далеко не всі.

Суд і любов

Так, у суді почався бурхливий роман між лідером екстремістського угруповання, котрий перебував на лаві підсудних, і старшиною присяжних засідателів, які мали ухвалити обвинувачений вирок у десятку тяжких злочинів. Під час судових засідань Ганна М. відчула симпатію до лідера екстремістської організації «Джамаат» Абдул-Халіма Абдулкаримова, якому інкримінували бандитизм, викрадення людей, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, організацію теракту в Каспійську (нагадаємо, вибух у дагестанському місті 9 травня 2002 року забрав життя 46 чоловік) та інші тяжкі й особливо тяжкі злочини.
Жінка стала писати обвинуваченому любовні послання, прагнучи надати йому моральну підтримку. У результаті замість довічного ув’язнення, про що просили держобвинувачі, А.Абдулкаримов отримав лише 13 років колонії суворого режиму.
Коли вирок набрав законної сили, старшина присяжних засідателів і засуджений екстреміст вирішили узаконити свої стосунки. Жінку, яка, до слова, православна, не зупинило те, що в нареченого вже є дружина і п’ять дітей. Через те, що А.Абдулкаримова не відпустили із зони, церемонія одруження відбулася без нього в одній з ульяновських мечетей. Роль нареченого взяв на себе мулла. Після обряду Ганна М. стала другою дружиною А.Абдулкаримова.
Зараз вона переписується з першою дружиною Абдула, цікавиться, чим допомогти, коли та приїде в Ульяновськ. Старшина присяжних не задоволена дуже жорстким, на її думку, вироком і збирає документи, щоб подати апеляцію. Але розбіжності між православною жінкою, яка так і не прийняла ісламу, та ваххабітом А.Абдулкаримовим уже стали виникати. Ганна, попри на невдоволення чоловіка, продовжує носити міні-спідниці, облягаючі джинси й категорично відмовляється покривати голову хусткою. А ще вона чекає, коли їй дозволять тривале побачення з чоловіком, з яким вона так і не встигла добре познайомитися.

Нерозділене кохання

Цікавий ще один випадок, що трапився в суді. Цього разу любов виявилася безмовною, а сам закоханий — досить несміливим. Так, житель Румунії подав до суду більше 100 позовів після того, як закохався в жінку-суддю.
Неодружений Санду Гургіату, 47 років від народження, закохався в суддю Єлену Лалу, як тільки вперше з’явився в будинку суду три роки тому: «Це була любов з першого погляду. Я втріскався по вуха, але коли дізнався, що вона заміжня, не знав, що робити».
Але потім на закоханого зійшло прояснення: «Я почав вивчати право і став юристом у компанії, де зараз і працюю. Я подав понад сто різних позовів і таким чином бачився з Лалу практично кожного тижня».
С.Гургіату за три роки так і не зміг наважитися зізнатися Єлені у своїх почуттях, тому ні про що інше, крім судових справ, він з нею не розмовляв.
Сама Є.Лалу сказала: «Мені шкода цієї людини. У цьому немає нічого смішного, я була щиро здивована, коли дізналася про це. — Й остаточно поставила крапку: — Це правда, що я розглядала трудові позови, які подавав Гургіату, але для мене всі, хто звертається до суду, рівні».
Шкода, що палкий закоханий так і не зміг запросити пані на обід, аби відсвяткувати хоча б соту за рахунком справу, якою вони спільно займалися.

Кримінальна любов

Напевно, багато хто пам’ятає звичайну порушницю закону Шнейдлі Соломоніак, яку прозвали Сонькою Золотою Ручкою за обчіпляні каблучками пальчики, якими вона із дивовижною спритністю очищала багатії.
Чоловіків, котрі траплялися на її шляху, вона буквально гіпнотизувала, й ті йшли в неї на поводі. Вона ніколи не чіпала бідніших, обкрадала тільки великих банкірів, ювелірів і заможних купців, котрі підгуляли. І все б добре, якби не любов, що породила зраду.
Доля Соньки досить трагічна. Її віддав до рук правосуддя один із коханців, молодий злодій Володя Кочубчик, якого вона обожнювала більше за життя.
Зрадливий коханець через півроку після суду вийшов на волю і виїхав у Бессарабію, де вигідно вклав накопичені за час роману із Сонькою гроші в будинки і виноградники.

Публічна любов

Жертвою Купідона, але вже в Америці, став мультимільйонер, президент і головний виконавчий директор корпорації «Боїнг» Гаррі Стоунсайфер. Керівництво авіабудівного гіганта отримало анонімку, в якій повідомлялося про інтимний зв’язок 68-річного шефа з однією з його співробітниць. Після ретельного розслідування всіх обставин правління ради директорів «Боїнгу» оголосило, що «подія позначиться на здатності Стоунсайфера належним чином виконувати обов’язки з керівництва корпорацією», і зажадало від нього негайної відставки.
Це не перший випадок, коли представник великого американського бізнесу був викритий у позашлюбних відносинах. Ще свіжі в пам’яті гучні, а деколи й ганебні викриття любовних пригод президента General electric Джека Вельша і шефа «Tyco» Дениса Козловського, проте там висувалися звинувачення в сексуальних домаганнях і переслідуваннях підлеглих. У випадку ж із головним виконавчим директором «Боїнгу», за підсумками розслідування, були добровільні романтичні стосунки двох дорослих людей. Немає тут і ніякого кар’єрного інтересу. Коханка шефа аерокосмічної компанії, 48-річна Дебра Пібоді, працювала віце-президентом підрозділу, який прямо не підпорядковувався Г.Стоунсайферу. До того ж усім було відомо, що він давно не жив зі своєю законною дружиною та почав шлюборозлучний процес.
Звільнення Г.Стоунсайфера було цілком несподіваним і, безперечно, головною новиною в США. Провідні американські телевізійні канали присвячували цій історії численні програми й репортажі, давали коментарі, а найбільші газети країни публікували на перших сторінках величезні аналітичні матеріали. Більшість оглядачів була здивована «насильною відставкою» і називала скандал «настанням пуританського періоду в американському бізнесі». «Купідон завдає удару, і «Боїнг» увійшов у штопор», «Делікатний бізнес любовних романів», «Чи не дуже суворе покарання «Боїнгу»?» і «Дорога «Боїнгу» до спокутування всіяна великими й маленькими любовними історіями» — це лише деякі заголовки численних статей.
Журналісти підкреслюють, що такий скандал міг вибухнути  тільки в Америці. The Wall Street Journal з іронією відзначила, що якби це трапилося у Франції, в компанії Airbus — головному конкуренті «Боїнгу», «європейському колезі заплатили б грошовий бонус». Газета The Washington Post прокоментувала скандал ще різкіше. Це видання порекомендувало більше не користуватися літаками, побудованими компанією «Боїнг», тому що там не «вбачають різниці між службовим романом і хабарами».

Категорія: Короткі історії кохання | Переглядів: 13781 | Додав: lovely | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту

Міні-чат
200

L♥VE MUSIC

Друзі сайту

Персональний сайт Смолярчук І.О. © 2024 $Smoliarchuk I.O$